Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost progratoniștii unei faze incredibile în luna iulie a acestui an, când impresa l-a lovit violent în față în față pe antrenorul Astrei, la finalul partidei de la Giurgiu cu FC Botoșani, în holul de lângă vestiare. După ceva vreme, Anamaria a decis să explice motivele pentru care „i-a sărit țandăra”, notează click.ro.

„Mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece. Alexa e tânăr, a urcat frumos în carieră și e un timp care îi înfruntă pe toți. Am greșit când l-am lovit. Aveam nervi și era și adrenalină. Avem o relație foarte bună, suntem o familie”, a spus Anamaria Prodan la TV Digi Sport, potrivit gsp.ro, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-dezvaluit-ce-i-spus-dan-alexa-inainte-sa-il-loveasca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava