• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anamaria Prodan are 42 de ani şi trei copii, însă nicidecum nu are de gând să apeleze, ca suratele ei, din show-biz, la operaţiile estetice. Poate, pe la 65 de ani, dacă va fi cazul, se va lăsa pe mâna medicilor, pentru un lifting sau injecţii cu toxină botulinică, potrivit click.ro.

Sexy-impresara de fotbal se declară mulţumită de felul în care arată: “Deocamdată, consider că nu am nevoie de operaţii estetice. La cei 42 de ani ai mei arăt foarte bine.”, a declarat ea, cu fermitate, reporterilor Click!.

Anamaria Prodan nu este de acord, potrivit sursei citate, nici cu vedetele care s-au înghesuit la uşa cabinetului medicului estetician, pentru a-şi micşora nasul: ”Personalitatea feţei este nasul. Dacă mi-aş face o operaţie de genul ăsta, nu m-ar mai recunoaşte nici mama”.

Citeşte articolul complet şi vezi ce a mai declarat Anamaria Prodan EXCLUSIV pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-daca-imi-operez-nasul-nu-ma-recunoaste-nici-mama-exclusiv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava