Concert pascal
MOPAN Suceava

Anda Adam nu-şi mai ascunde relaţia cu noul iubit, un afacerist din Cluj despre care se spune că ar avea şi doi copii. Cel care a decis să facă publică relaţia a fost chiar milionarul care a postat, în premieră, pe contul lui de Instagram poze fierbinţi cu el, potrivit click.ro.  Mariajul dintre Anda Adam (41 de ani) şi Sorin Andrei Nicolescu a ajuns la final! În timp ce Sorin se află în vacanţă cu fetiţa lor, Eveline, în Turcia, Anda Adam se giugiuleşte de mama focului la mare cu noul iubit, un afacerist musculos din Cluj. Cei doi şi-au făcut publică relaţia şi au postat primele poze cu ei sărutându-se pasional în piscină.

Anda Adam nu-şi mai ascunde relaţia cu noul iubit, un afacerist din Cluj despre care se spune că ar avea şi doi copii. Cel care a decis să facă publică relaţia a fost chiar milionarul care a postat, în premieră, pe contul lui de Instagram poze fierbinţi cu el şi Anda Adam sărutându-se în piscină.

În dreptul uneia dintre imagini, afaceristul a scris chiar că Anda Adam este „inima lui”, acesta fiind îndrăgostit lulea de sexoasa solistă. În aceste zile, cei doi îndrăgostiţi se află într-o vacanţă romantică la malul mării. Aceştia „au udat” din plin începutul relaţiei cu şampanie scumpă şi au tras o bălăceală la piscină, pozându-se în ipostaze incendiare, în timp ce se sărutau cu foc.
şi Anda Adam sărutându-se în piscină.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anda-adam-se-saruta-cu-noul-iubit-la-piscina

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava