Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bălan este poate cea mai implicată vedetă din showbiz-ul românesc, care susține și militează pentru drepturile comunității LGBT. Cu toate că vedeta și-a pus o mulțime de fani în cap odată cu implicarea în apărarea cuplurilor de același sex, cântăreței nu-i pasă, dimpotrivă, se ambiționează din ce în ce mai mult să schimbe mentalitatea, percepțiile și stereotipurile oamenilor, notează click.ro.

Cariera artistei se întinde pe o perioadă de 20 de ani și, mare parte din fanii gay, i-au rămas loiali muzicii sale. Andreea a explicat că acest lucru se datorează faptului că au multe lucruri în comun. Atât ea, cât și cei din LGBT, au fost și sunt mai mereu puși la zid, fiind judecați pentru orice mișcare. ”Cred că majoritatea din comunitatea gay au rămas fiindcă au văzut cum, de multe ori, am fost pusă la zid. Și cred că aici s-au regăsit în mine și de aceea m-au susținut. În perioada André sau imediat după, o puștoaică de 14 ani era pusă la zid, că eram îmbrăcate mai sumar sau avem acele costumașe șocante pentru acea vreme. Pur și simplu, oamenii nu înțelegeau că este un act artistic”, își amintește cântăreața, conform sursei citate.

 

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-interviu-despre-importanta-sustinerii-comunitatii-gay-sperantele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava