Antrenorul emerit de lupte greco romane Constantin Tăpârjan a primit marţi seara diploma de Cetăţean de Onoare al Sucevei, în cadrul unei festivităţi care a avut loc în cadrul zilelor oraşului. Diploma i-a fost înmânată de primarul Sucevei, Ion Lungu, în faţa a câteva mii de persoane prezente în parcarea Iulius Mall, acolo unde sunt organizate evenimentele din cadrul Zilelor Sucevei de anul acesta.
Constantin Tăpîrjan a primit titlul de „Cetăţean de onoare” pentru promovarea sportului sucevean. „Am rămas surprins când am aflat că domnul profesor Tăpîrjan, o personalitate a oraşului nostru, nu este deja Cetăţean de Onoare al Sucevei. Dar niciodată nu este prea târziu”, a spus Lungu.
La rândul său, Constantin Tăpîrjan a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături în carieră.
De precizat că alături de Constantin Tăpîrjan au fost prezenţi mai mulţi dintre foştii săi elevi, printre care şi primii campioni naţionali pe care i-a antrenat, Ionică Grosu şi Lazăr Tipa, dar şi singurul sucevean care a reuşit să câştige medalia olimpică la lupte greco-romane, în 1984, profesorul Ilie Matei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
AdministraţieComunicate de presăPrimăria municipiului Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava