Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproape 8.500 de persoane au vizitat ediția de anul acesta a Târgului Meșterilor Populari de la Suceava. Evenimentul „Lume, lume … hai la Târg!” a avut loc în perioada 29 – 31iulie 2022 la Muzeul Satului Bucovinean. La târg au participat 120 de meșteri cu produse meșteșugite, creatori de obiecte artistice, hand made, anticari și producători de bunătăți (vinuri, sucuri, lavandă, trandafiri, miere, plăcinte, cozonaci, înghețată, etc.) pentru toate gusturile și buzunarele.

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a gătit pentru public produsele gastronomice care l-au consacrat și nu în ultimul rând Ansamblul Ciprian Porumbescu Suceava a susținut momente artistice.

În ciuda faptului că au fost multe momente cu ploaie, pragul muzeului a fost trecut de nu mai puțin de 8.470 de vizitatori.

„Mulțumim tuturor celor care și-au petrecut weekend-ul alături de noi și vă așteptăm între 11 – 14 august, de această dată la Cetatea de Scaun a Sucevei, pentru un alt sfârșit de săptămână de poveste, cu iz medieval”, a transmis conducerea Muzeului Național al Bucovinei.

Aproape 8.500 de vizitatori la ediția de anul acesta a Târgului Meșterilor Populari de la Suceava, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava