Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunt cunoscuți în toată lumea, iar celebritatea le-a adus și averi considerabile. Așa că atunci când pleacă în vacanțe cheltuiesc sume colosale în destinații exclusiviste sau pe iahturi luxoase, departe de ochii curioșilor, notează click.ro.

Alicia Keys (41 de ani) a fost recent într-o vacanță de vis cu familia sa, pe insula Formentera, din Spania. Artista și soțul ei, Swizz Beats (43 de ani), s-au relaxat la soare, alături de cei doi copii ai lor – Egipt (11 ani) și Genesis (7 ani). Cântăreața a fost văzută bălăcindu-se în apa cristalină, într-un costum de baie din două piese, care i-a venit ca turnat. Alicia este una dintre cele mai bine cotate cântărețe americane și are o avere de 120 de milioane de dolari.

Britney Spears (40 de ani) se află în luna de miere cu soțul ei, Sam Asghari (28 de ani), într-o stațiune secretă. Cei doi s-au căsătorit acum o lună, s-au mutat într-o vilă nouă din Los Angeles, iar acum se bucură de o vacanță binemeritată. Sam a fotografiat-o pe prințesa muzicii pop fără sutien, în timp ce aceasta se plimba pe plajă. Deși nu a vrut să dezvăluie unde s-au dus, Britney Spears, care are o avere de 60 de milioane de dolari, a menționat că este vorba despre o vacanță de două săptămâni cu iahtul, într-o destinație tropicală.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/asa-arata-vacantele-lor-de-lux-celebritatile-au-640185.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava