Concert pascal
MOPAN Suceava

David Halls, asistent de regie la filmul western „Rust”, a declarat în fața anchetatorilor că nu a verificat toate gloanţele din arma pe care i-a dat-o lui Alec Baldwin pentru repetiții, deși i-a strigat acestuia că este o ”armă rece”, notează click.ro.

Alec Baldwin a folosit arma oferită de Dave Halls, ucigând-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Autoritățile nu au stabilit încă cine este responsabil pentru această tragedie, însă deocamdată nu este exclusă deschiderea unei anchete penale împotriva lui Alec Baldwin, care este şi producător executiv al western-ului ”Rust”, a declarat miercuri procurorul din Santa Fe (New Mexico), Mary Carmack-Altwies, în timpul unei conferinţe de presă.

„Cred că a fost neglijenţă pe platou şi cred că sunt întrebări la care industria de cinema şi, poate, statul (New Mexico) trebuie să se gândească”, a spus şeriful comitatului Santa Fe, Adan Mendoza.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/asistentul-de-regie-recunoscut-ca-nu-verificat-toate-gloantele-din-arma-folosita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava