Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Cei mici reușesc să ne uimească în fiecare zi cu imaginația și ideile lor năzdrăvane. La Iulius Mall Suceava, cretivitatea, spiritul sărbătorilor și buna dispoziție se întâlnesc în cadrul Atelierelor Iepurașului, dar și la Atelierele de Creație, susținute de specialiștii de la Creativ & Deco, unde copiii sunt invitați să își lase ideile să prindă contur în timp ce colorează diferite ornamente de Paște.

Până pe 21 aprilie 2022, în zona fântânii arteziene din interiorul Iulius Mall Suceava va avea loc, în fiecare zi, în intervalul orar 14.00 – 17.00, Atelierul Iepurașului. Cei mici sunt așteptați să își pună în valoare abilitățile de artiști, în timp ce vor colora diferite ornamente de Paște, precum: iepurași, ouă sau coșulețe. Pentru că orice artist merită o recompensă, copiii vor fi răsplătiți cu o surpriză dulce. Fiecare pictor are o sursă de inspirație, astfel că zona va fi amenajată cu tematică pascală, iar copiii vor putea să lase creativitatea să prindă contur.

Pe lângă Atelierul Iepurașului, în Iulius Mall Suceava, vor avea loc și tradiționalele Atelierele de Creație. Sâmbătă, 16 aprilie, de la orele 14.00 și 15.00, tot în zona fântânii arteziene, copiii vor colora un ou de Paște și un iepuraș. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

Materialele pentru activitățile dedicate celor mici sunt oferite de Iulius Mall. Totodată, cei mici pot lua acasă ceea ce au creat în timpul atelierelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava