Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei șoferi sunt cercetați penal după ce au fost prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice. În cursul zilei de vineri, în jurul orei ora 17:05 un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe DN 17B sat Chiril, comuna Crucea, acționând în baza unui plan pe linie de alcool și substanțe interzise, a oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 36 ani, din Iacobeni. Întrucât conducătorul auto avea halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru, rezultând o valoare de 0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, la ora 22.55, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Municipiului Fălticeni, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe DJ 155A, pe raza localității Bogdănești au oprit pentru control autoturismul condus de către un localnic de 36 ani. Având în vedere că acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i-au fost  recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Nu în ultimul rând, sâmbătă, la ora 23:00, polițiștii din Malini, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe DJ 209A, pe raza localității Gainesti, comuna Slatina, au oprit pentru control autoturismul condus de către un localnic de 20 ani. Acesta emana halenă alcoolică,  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spitalul din Fălticeni unde i-au fost  recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În toate cele trei cazuri s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava