Comenzi MOPAN Suceava

Puţine lucruri ne-au şocat în showbiz mai mult decât transformarea fizică a acestor vedete, care au ajuns să fie de nerecunoscut după ce au slăbit împreună 229 kg. Toate au însă ceva în comun: şi-au micşorat chirurgical stomacul, după care s-au întors pe masa de operaţie pentru a scăpa de surplusul de piele, notează click.ro.

În 2011 ne-a impresionat până la lacrimi la „Românii au talent”, unde a cântat alături de Cristina Bondoc, din Tulcea. Chiar dacă nu a câştigat premiul cel mare, Alina Dincă (25 de ani) a tras lozul câştigător şi a intrat în showbiz, fiind cooptată de Smiley în echipa lui de la HaHaHa Production, dar şi la “Vocea României”, unde antrenează concurenţii. Dar ştirea cea mai importantă despre Alina are legătură cu faptul că a slăbit 54 kg după ce, în ianuarie 2015, a decis să îşi micşoreze chirurgical stomacul.

Citeşte articolul complet şi vezi FOTO pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/au-slabit-un-sfert-de-tona-acum-au-trecut-la-cutit-vedetele-s-au-intors-pe-masa-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava