• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Celebrul Dj și producător musical Avicii a anunțat, prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe site-ul său oficial, că va renunța la concerte, dar și la crearea de muzică nouă, o dată ce va termina de susținut show-urile programate pentru 2016, informează contactmusic.com.

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a scris, potrivit sursei citate: „Vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați oferit posibiliatea de a-mi îndeplini atât de multe vise. Voi fi mereu recunoscător pentru toate experiențele prin care am trecut cu ajutorul echipei mele și a fanilor mei iubiți.”

El a adăugat: „Drumul mi-a fost presărat cu success, însă am avut parte și de greutăți. Am devenit adult în timp ce creșteam ca artist. Am ajuns să mă cunosc mai bine și am realizat că mai am foarte multe de făcut cu viața mea. Știu că sunt binecuvântat să pot călători și cânta în lumea întreagă, dar astfel, am foarte puțin timp pentru persoana din spatele artistului. […] Însă, nu voi renunța niciodată la muzică – voi continua să le vorbesc fanilor prin intermediul ei, dar am decis ca turneul din 2016 să fie ultimul, ultimele mele concerte. Sper să le încheiem împreună într-o manieră spectaculoasă.”

Avicii a încheiat prin a spune că nu știe dacă va reveni vreodată în lumina reflectoarelor: „Poate voi reveni… dar nu foarte curând.”, a spus artistul.

Următorul show din turneul mondial al muzicianului suedez este programat pe 1 aprilie, în Dubai. Ultimul concert programat în acest turneu mondial va avea loc pe 28 august în Spania, Ibiza.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava