Avril Lavigne își dorește foarte mult să înregistreze un album cu colindele sale preferate, informează contactmusic.com. Cântăreața a declarat pentru DigitalSpy.co.uk, potrivit sursei citate: ”Cu siguranță voi continua să lucrez. Sunt o mulțime de lucruri pe care aș vrea să le fac, cum ar fi un album de Crăciun. Aș merge pe cover-uri. Ador colindele tradiționale.”

Frumoasa artistă își va lansa cel mai nou album pe 4 noiembrie. Avril susține că noul material discografic, la care a lucrat împreună cu soțul ei, rocker-ul din Nickelback, Chad Kroger, este cel mai bun de până acum.

”Vorbesc foarte serios! Chiar dacă nu se numește ‘Best Damn Thing’. Cred că e cel mai bun, pentru că am petrecut foarte mult timp lucrând la el. Este foarte divers. Primele două piese pe care le-ați putut asculta (‘Rock N Roll’ și ‘Here’s o Never Growing Up’), ei bine, nu se aseamănă deloc cu celelalte. Mai sunt piese rock, cântate la pian… este și o piesă electronică numită ‘Hello Kitty’.”, a mai spus Avril Lavigne, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava