Comenzi MOPAN Suceava

AXIS Live Privacy Shield, singurul software de analiză edge de pe piață care are capabilitatea de a aplica în fluxuri video, la o rată maximă de cadre, măști de confidențialitate oamenilor în timp real va integra și o funcție de estompare a feței (blur).

Procesul de blur se bazează pe inteligență artificială și este disponibil pe camerele AXIS ce folosesc unitatea de procesare DLPU. Aplicația analizează videoclipurile în timp real, căutând forme umane, și oferă persoanelor autorizate posibilitatea de a alege să mascheze oameni, fețe sau părți din fundal. Utilizatorii pot să programeze când aplicația de confidențialitate este activă, la nivel de intervale orare și zile.

AXIS Live Privacy Shield este o aplicație potrivită pentru toate zonele în care pot să apară probleme referitoare la reglementările de confidențialitate. Astfel, poate fi folosită cu succes în scenarii precum: spitale, case de îngrijire, hoteluri, școli, birouri sau magazine.

Caracteristici principale:

  • Asigură confidențialitatea;
  • Mascare dinamică, în timp real;
  • Soluție de înaltă performanță, bazată pe tehnologie edge;
  • Ușor de instalat, configurat și gestionat

AXIS Live Privacy Shield este disponibilă la nivel global, fiind inclusă în cea mai recentă actualizare de firmware 10.11, precum și în cea mai recentă versiune a AXIS Live Privacy Shield.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava