Concert pascal
MOPAN Suceava

Ayda Field a dezvăluit că, înainte de a se căsători cu Robbie Williams, în 2010, acesta se despărțea de ea în mod constant.

Cei doi s-au cunoscut în 2005 și, deși s-au aprins scânteile imediat, Ayda, în vârstă de 41 de ani, a spus că în următorii câțiva ani, înainte de nunta din 2010, Robbie, în vârstă de 46 de ani, „îi dădea papucii” frecvent.

Într-un interviu pentru ziarul The Times, ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Cel mai frumos mod de a descrie metodele sale de despărțire este – ‘dubioase’. Dar eram îndrăgostită de el. Era încântător, un om minunat și era extrem de șarmant, amuzant și minunat. Avea inima mea. Era sufletul meu pereche. Îmi spunea mereu ‘Nu mă voi căsători niciodată și nu voi face copii vreodată’. Acum râdeam când ne amintim. Cea mai mare parte a timpului ne înțelegem. Pun preț pe părerile lui. Am încredere în răspunsurile lui. Și mă face să râd mai mult ca orice altă persoană de pe această planetă.”

Acum, cei doi au împreună patru copii, pe Teddy, în vârstă de șapte ani, Charlie, în vârstă de cinci ani, Coco, care are un an și jumătate, și Beau, care are doar cinci luni.

Fosta actriță a spus că, înainte de a-l întâlni pe Robbie, nu credea că va deveni mamă vreodată. „Apoi acest bărbat a venit în viața mea și mi-a dat peste cap toate planurile. Dintr-o dată îmi doream un copil cu acest bărbat. Nu pot să cred că avem patru, dar este minunat, depășește orice vis nebunesc pe care l-am avut vreodată. Aș fi foarte surprinsă dacă aș rămâne din nou însărcinată, dar niciodată să nu spui niciodată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava