Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Cei doi băieți ai cântăreței Britney Spears, Sean Preston, de șapte ani și Jayden James, de șase ani, rezultați în urma mariajului artistei cu Kevin Federline, nu sunt deloc încântați de faptul că mama lor îi sărută în fața prietenilor lor, pentru că nu li se pare cool, potrivit contactmusic.com.
Britney a declarat în cadrul unei emisiuni radio, potrivit sursei citate: ”Copiii mei au șase și șapte ani, așa că, au ajuns în acel punct în care li se pare rușinos să fie sărutați de mama lor în fața prietenilor. Acum sunt la vârsta la care își dau seama ce este și ce nu este cool.”

Britney a mai adăugat că noul ei cântec, ‘Ooh La La’, care este coloana sonoră a ‘Smurfs 2’, a acceptat să-l facă pentru băieții ei, pentru că aceștia sunt mare fani ai acestui desen animat.
Cântăreața a spus, potrivit ContactMusic: ”Principalul motiv pentru care am acceptat să mă implic în acest proiect au fost băieții mei. Sunt obsedați de ‘The Smurfs’. Cred că am vizionat acest desen animat de miliarde de ori și, mai mult, li s-a spus că este posibil să apară în videoclipul piesei. Băiatul meu mai mare, Preston, era pe poziții de fiecare dată când i se spunea că facă ceva pentru videoclip. S-au interpetat pe ei înșiși. Dar când am înregistrat videocluipul original, eu nu i-am văzut în acțiune. Eram la machiaj, așa că, mai târziu am putut să vizionez ce au făcut și cum s-au descurcat în fața camerelor de filmat – au fost adorabili!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava