Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PNL Suceava şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Băişanu, îşi va lansa candidatura pentru Camera Deputaţilor sîmbătă, 10 noiembrie, în a doua zi a campaniei electorale. El a declarat că evenimentul va avea loc la Casa de Cultură din Suceava, cu începere de la ora 10.00. Liderul PNL candidează din partea USL în Colegiul 1 Suceava. Unul dintre contracandidaţii săi este actualul deputat PDL Sanda Maria Ardeleanu. Băişanu a spus că în campania electorală nu va răspunde eventualelor atacuri ale adversarilor politici, pentru că populaţia nu are nevoie de scandaluri. Liderul liberal a adăugat că se va axa pe problemele sociale şi economice.

Alexandru Băişanu a anunţat că în campania electorală pentru alegerile parlamentare va vorbi în special despre „dorinţa noastră, a celor din USL”, de a face bine fiecărui individ în pace. Băişanu a spus că va avea o campanie pozitivă, în care va prezenta proiectele pe care le are pentru creşterea nivelului de trai a sucevenilor. Alexandru Băişanu a ţinut să sublinieze că nu se aşteaptă la o campanie uşoară, având în vedere că „am simţit deja veninul portocaliilor prin diferitele mesaje pe care le transmit ei”.

„Campania mea va fi asumată în detaliu. Am mai făcut o campanie pe municipiul Suceava şi am câştigat acest colegiu în faţa primarului Ion Lungu, cu 54%. Am pierdut pe colegiul Burdujeni, dar pe colegiul pe care candidez acum am câştigat cu în faţa lui Ion Lungu. Nu voi răspunde sub nici o formă atacurilor şi provocărilor . O să mă focusez în continuare pe acel proiect social pe care l-am început de ceva vreme, care îmi aduce în fiecare zi noi şi noi date, noi şi noi probleme pe care sucevenii le au”, a declarat Băişanu. Liderul liberalilor suceveni a arătat că în momentul de faţă municipiul Suceava este un oraş fără identitate, care are nevoie de sprijin la nivel naţional. Alexandru Băişanu a spus că a discutat şi a cunoscut peste 1.000 de suceveni care au probleme reale, „legate de sărăcie, şi de incapacitatea de a-şi duce zilele mai departe, tocmai datorită unui sistem ticăloşit care a funcţionat în Suceava timp de patru ani”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava