Concert pascal
MOPAN Suceava

Marilyn Monroe, o icoană a frumuseții și a eleganței, era renumită pentru regimul ei de viață și rutinele de frumusețe. Unul dintre secretele sale cel mai bine păstrate era băutura pe care o consuma în fiecare dimineață, care nu avea nevoie decât de două ingrediente simple, o combinație de lapte și ou, potrivit click.ro. Această băutură nu doar că îi oferea un început revigorant în fiecare zi, dar avea și beneficii incredibile pentru sănătate.

Această băutură pe care o consuma Marilyn Monroe în fiecare dimineață are numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre cele mai importate:

Proteine de calitate: Ouăle sunt surse excelente de proteine de înaltă calitate, esențiale pentru refacerea și dezvoltarea țesuturilor musculare.

Nutrienți esențiali: Ouăle sunt bogate în nutrienți esențiali precum vitamina D, vitamina B12, fier și zinc, susținând sănătatea generală a organismului.

Calciu pentru oase și dinți sănătoși: Laptele este o sursă excelentă de calciu, esențial pentru sănătatea oaselor și a dinților.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/bautura-pe-care-marilyn-monroe-o-consuma-in-2304768.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava