• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreața Beyonce și trupa pop-rock Maroon 5 vor cânta la ediția de anul acesta a MTV Video Music Awards, care va avea loc la sfârșitul acestei luni, informează contactmusic.com. În timp ce Beyonce este familiarizată cu această ceremonie, pentru băieții de la Maroon 5 aceasta va fi prima dată când vor urca pe scena MTV VMA.

Cântăreaţa americană va primi și un premiu special la gală, Michael Jackson Video Vanguard Award, una dintre distincţiile de top ale industriei muzicale. Printre artiștii care au mai primit acest premiu se numără Justin Timberlake, Britney Spears, Madonna și, deasemenea, Regele Muzicii Pop. Maroon 5, în frunte cu Adam Levine, vor interpreta pe scena MTV VMA o piesă de pe cel mai nou album al lor, ‘V’. Levine a spus, potrivit sursei citate: „Suntem atât de mândri de noul nostru album și de faptul că vom urca pe scena MTV VMA anul acesta. Va fi pentru prima dată când vom susține un show pe această scenă și sunem extrem de încântați că vom cânta noul nostru single.”

Printre artiștii confirmați la MTV VMA, care va avea loc pe 24 august, în California, se mai numără Usher, 5 Seconds of Summer și Ariana Grande.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava