Concert pascal
MOPAN Suceava

Rănile sufleteşti pe care i le-au făcut bărbaţii, de-a lungul timpului, sunt nimic în comparaţie cu durerile fizice pe care i le-a produs un fost iubit de acum 15 ani, Coco Păun. Bianca Drăguşanu susţine că a fost bătută-măr de acesta, iar vânătăile care i-au rămas pe picioare sunt încă vizibile. Cu toate acestea, vedeta “îşi vinde” gambele pe bani grei, în diverse reclame, scrie click.ro.

Roşcata apare şi pe afişele de promovare, cu gambele suple şi perfecte, la vedere. Şi în Bucureşti, picioarele Biancăi au fost “vânate” pentru a promova centrele de fitness şi înfrumuseţare “Fit4you”, iar în spoturile publicitare, vedeta îşi expune corpul bine lucrat. Pentru ambele contracte, cea poreclită “Barbie de România” ar încasa 5.000 de euro, adică aproximativ 22.500 de lei, potrivit sursei citate. Toate bune şi frumoase numai că fanii, clien­tele saloanelor şi devoratorii de ştiri mondene ştiu că picioarele Biancăi nu arată deloc aşa cum sunt prezentate pe afişele prelucrate în Photoshop. De ani buni, vedeta se chinuie să scape de vânătăile de pe gambe şi coapse, deşi a făcut numeroase intervenţii, fie cu laser, fie cu injecţii.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-face-5000-eu-cu-picioarele-pline-de-vanatai

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava