Concert pascal
MOPAN Suceava

Black Eyed Peas vor lansa muzică nouă „veselă”, chiar dacă perioada prin care trece întreaga omenire nu e deloc frumoasă, notează contactmusic.com.

Trupa – compusă din will.i.am, apl.de.ap și taboo – lucrează la cel de-al optulea album de studio, pe care va fi inclus și single-ul ‘Mamacita’, o colaborare cu Ozuna și J Rey Soul.

Solistul formației a spus că, de fiecare dată când a avut loc un dezastru, Black Eyed Peas au produs cea mai bună muzică a lor, pentru a aduce puțină armonie în lume. „În 2001 am plecat în turneu după evenimentele dezastruoase de pe 9/11. Pe 24 noiembrie am scris ‘Where Is The Love?’. În 2008, în timpul colapsului financiar, am scris ‘I Gotta Feeling’.”, a spus will pentru The Sun, conform sursei citate.

De data aceasta, după ultimul lor disc – ‘Masters of the Sun Vol. 1’ – un disc influențat de politică, fanii se pot aștepta la un întreg album pop vesel și energic. „Dacă ne-am dorit să facem un album pop? Da. Dacă a fost riscant să luăm o pauză de șapte ani? Da.”, a mai spus will.i.am, potrivit ContactMusic.

Apl a continuat: „Ne-am intrat din nou în ritm, facem ce știm noi mai bine. Aducem oamenilor acea energie pozitivă, acea muzică veselă, pentru a face pe toți să se simtă bine în cele trei minute cât durează o melodie. (…) Nu sunt mulți oameni care se tot pot reinventa, care pot în mod continuu să facă asta. De la The Black Eyed Peas nu știi niciodată la ce să te aștepți.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava