Concert pascal
MOPAN Suceava

Blake Lively – care s-a căsătorit că Ryan, 36, în luna septembrie a anului trecut, în cadrul unei ceremonii secrete – este nervoasă pe soţul ei, Ryan Reynolds, pentru că acesta stă mai tot timpul la TV.
„Petrece 50 de ore pe săptămână la televizor. Deja a devenit o problemă serioasă. S-au căsătorit atât de repede că nu au avut timp să descopere unele lucruri la ei, cum ar fi ăsta.”, a declarat o sursă pentru tabloidul american National Enquirer, potrivit showbizspy.com.

Se pare că acesta nu este singurul lucru pe care nu-l suportă Blake la Ryan. Potrivit presei de peste ocean, Blake s-a cam săturat şi de desele mini-vacanţe în aer liber după care este înnebunit soţul ei.
„A dus-o în excursii în aer liber de fiacre dată când au avut puţin timp liber, de când s-au căsătorit, iar Blake este îngrijorată că, de acum îaninte, nu va mai avea parte de vacanţe mai excentrice.”, a declarat o altă sursă pentreu revista Star.
Potrivit sursei, Ryan este pe punctul de a repeta o greşeală: obsesia sa cu camping-ul este unul dintre motivele despărţirii de Scarlett Johansson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava