Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, lanseaza programul Pre-Flight Reminder(memento inainte de zbor).

Astfel, fiecare pasager al companiei Blue Air, va primi un newsletter personalizat, cu 2 zile inainte de data calatoriei, informare ce va cuprinde date generale de calatorie, detalierea serviciilor optionale alese de catre pasager, precum si atentionarea asupra unor actiuni ce trebuiau facute de catre pasager si nu au fost efectuate.

Serviciul de check-in online este gratuit si presupune tiparirea cartii de imbarcare, necesara a fi prezentata de catre pasager, impreuna cu documentele de identificare la poarta de imbarcare, politia de frontiera si controlul de securitate. In cazul in care pasagerul nu a efectuat check-in-ul online, pentru destinatiile in care serviciul este disponibil, acesta trebuie sa plateasca o taxa aditionala la aeroport, pentru emiterea cartii de imbarcare.

Prin intermediul programului Pre-Flight Reminder, pasagerul care apare in sistemul de rezervare al companiei Blue Air, ca nu a efectuat check-in-ul online, va avea o atentionare speciala in e-mail referitoare la aceasta obligativitate si in acest fel eliminam un posibil disconfort al pasagerului de a plati un cost suplimentar la aeroport.

Mai mult decat atat, pentru pasagerii care aleg diferite servicii aditionale ale biletului de calatorie, ca de exemplu, transportul animalelor de companie sau transportul echipamentelor sportive, informarea Pre-Flight Reminder va cuprinde regulile de calatorie pentru aceste optiuni, astfel pasagerul economiseste timp de cautare a acestor reguli, in conditiile generale de calatorie.

Programul Pre-Flight Reminder a fost special creat pentru a facilita si imbunatati cat mai mult comunicarea intre compania Blue Air si pasagerii sai, astfel incat acestia sa aibe o calatorie cat mai placuta.

Cu Blue Air este mai simplu sa iti faci planuri de vacanta. Accesand www.blueairweb.com poti organiza sejurul pana la cele mai mici detalii, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare, la preturi foarte accesibile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava