Comenzi MOPAN Suceava

Boureanu este îndrăgostit lulea! A avut mai multe iubite după divorţ, însă acum îi bate inima pentru o puştoaică de liceu. Amuzant este că politicianul şi mama fetei sunt de aceeaşi vârstă, respectiv 42 de ani, prin urmare îşi vorbesc la pertu. Vârsta lui Cristian nu este o bilă neagră în ochii „soacrei”, dimpotrivă, şi-ar da fata pe mâna unui bărbat „copt”, potrivit click.ro.

„Cristi e de aceeaşi vârstă cu mama. Îşi vorbesc la pertu. Nu a avut nimic împotriva relaţiei noastre, din contră, ea are o părere foarte bună pentru că vede că sunt iubită. Mama zice că decât să am un prieten de 20 de ani şi să dau ture toată ziua prin oraş, să mă droghez şi eu cu el, mai bine un bărbat care e trecut prin viaţă şi ştie să mă îndrume. Am ce să învăţ de la un astfel de om, mama mă ştie în siguranţă”, a declarat Laura pentru Click!

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus iubita lui Boureanu, EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-boureanu-are-soacra-de-o-varsta-cu-el-politicianul-de-42-de-ani-se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava