• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Din primăvara acestui an când s-au certat, Brigitte și Ilie Năstase continuă să locuiască separat, deși sunt căsătoriți. Bruneta încă nu și-a iertat soțul, însă are grijă de el de la distanță. I-a lăsat bona filipineza pe care a contractat-o prin agenție și îi plătește facturile la lumină, notează click.ro.

Prin intermediul unei agenții, ea a contractat două filipineze, iar pe una dintre ele a lăsat-o în casa din Primăverii. ”Eu îl ajut pe Ilie în continuare, îi plătesc facturile și tot ce mai are el nevoie. Bineînțeles că are nevoie de cineva în casă pentru a-l ajuta, așa că stă cu bona filipineză. Eu i-am dat-o, de la o agenție. De fapt avem două, el una, eu una”, a mai spus afacerista reporterilor Click!.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-i-luat-bona-filipineza-lui-ilie-nastase-are-nevoie-de-cineva

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava