Concert pascal
MOPAN Suceava

Bruce Springsteen şi-a vândut companiei sony Music întreg catalogul muzical pentru 500 de milioane de dolari, potrivit Billboard.

Starul în vârstă de 72 de ani – care este unul dintre artiștii care au vândut cele mai multe albume la nivel mondial – i-a vândut companiei Sony Music întreg catalogul muzical şi creaţiile pentru 500 de milioane de dolari, depăşind vânzarea muzicii lui Bob Dylan către Universal, anul trecut, pentru aproximativ 400 de milioane de dolari, conform contactmusic.com.

Cele două părți au ajuns la o înțelegere săptămânile trecute, dar mai multe detalii despre contract nu au fost făcute publice momentan.

Bruce Springsteen a colaborat cu Columbia Records a Sony Music din 1972, apoi, în anii 1990, a achiziţionat drepturile pentru propria muzică în cadrul unei renegocieri a contractului.

Billboard estimează că albumele lui Springsteen au generat venituri de aproximativ 15 milioane de dolari în 2020 şi că toată creaţia sa aduce aproximativ 75 de milioane de dolari anual. Pe lângă muzica înregistrată, artistul susţine unele dintre cele mai profitabile turnee din istorie. Doar între anii 2010 şi 2019, turneele lui au generat mai mult de 840 de milioane de dolari, potrivit Pollstar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava