• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucovina Rădăuţi a fost învinsă cu scorul de 0-2 în meciul amical disputat pe terenul din Frătăuţii Noi, în faţa echipei FCM Dorohoi. Partida a fost echilibrată şi a fost decisă de două execuţii de excepţie, una a lui Ghiviziu şi cealaltă a lui Pavăl.

Bucovina Rădăuţi: Bujdei – Duţică, Vitu, Hrimiuc, Alexandru – Ionesi, R. Rusu, Zaremba, Stoian – Romaniuc, Apostol. Au mai intrat: Galan, Scântei, Viu, Păsăilă, Avrămia, Ilişoi, Botuşan, Tudose, Solovăstru şi Breniuc.

Începând de azi, formaţia antrenată de Lucian Burlacu va trece la faza a doua a pregătirilor de iarna, urmând să plece într-un cantonament de şapte zile la Vatra Dornei, acolo unde, sâmbătă, rădăuţenii au programat un prim meci de verificare în compania campioanei de toamna a Ligii a IV-a, FC Pojorâta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava