Concert pascal
MOPAN Suceava

“Burlacul” nu şi-a ales nicio iubită în emisiune din simplul motiv că are deja una. Andrei Andrei (31 de ani) nu vrea să o înşele pe jumătatea lui de la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, pe care – culmea! – o cheamă tot Andreea, infomează click.ro.

Totul se întâmplă după luni întregi în care „Burlacul” a trecut prin aventuri spectaculoase, întâlniri memorabile şi a trăit momente unice alături de femei superbe. Totuşi, în cele din urmă, “Burlacul” Andrei a decis că e mai bine singur. Asta pentru că este deja îndrăgostit… de Andreea Negrea, una dintre concurentele de la “Supermodels by Cătălin Botezatu”!

Înainte de a lua marea decizie, „Burlacul” a spus că s-a sfătuit cu părinţii săi, iar aceştia i-au spus că ar trebui să o aleagă pe cea care o vede mama pentru viitorii săi moştenitori.

„Regret eu şi pentru el, am tot ce îmi doresc de la viaţă”, a mărturisit Daiana, una dintre finalistele e la „Burlacul” , potrivit sursei citate.

Nici cealaltă finalista nu a avut o soarta mai bună, Andrei Andrei nu a vrut să rămână nici cu ea. „Nu vreau să te mai văd!”, a spus Andreea, conform aceleași surse.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/burlacul-ea-este-motivul-pentru-care-andrei-andrei-plecat-singur-din-emisiune-foto

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava