MOPAN Suceava

Puțin a lipsit ca emisiunea ”Supraviețuitorul” de la Pro TV să aibă un alt prezentator, un personaj pe care mulți l-ar fi văzut în acest rol, mai ales că nu ar fi fost la prima experiență de acest fel. Cabral prezentase deja ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” când a fost ofertat pentru super producția toamnei, potrivit click.ro.

Simpaticul mulatru a refuzat însă oferta, iar ”Supraviețuitorul” a fost filmat cu Dragoș Bucurenci pe post de prezentator. Cabral (39 de ani) a explicat într-un interviu pentru Pagina de Media de ce a dat înapoi în fața propunerii de a găzdui ceea ce promitea să fie cel mai spectaculos reality-show produs vreodată de o televiziune din România. ”Da, mulţi mă vedeau pe mine undeva la cuca măcăii printre şerpi veninoşi şi nuferi care sar să te muşte şi tufişuri care te mărăie. Nu, mersi frumos! Ştii ce bine mă simt în Berceni? Verdeaţă, parc, lac.”, a spus Cabral, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cabral-fost-carti-pentru-supravietuitorul-de-ce-refuzat-propunerea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava