Concert pascal
MOPAN Suceava

Cameron Diaz crede că societatea este obsedată de tinerețe și de imagine.
Actrița în vârstă de 41 de ani este de părere că, în ziua de astăzi, oamenii pun mult mai mult accentul pe imagine, mai ales în Statele Unite, în loc să se îngijească de ‘interior’.

Ea a declarat, potrivit showbizspy.com: ”Nu știu dacă acest lucur chiar se întâmplă, ori sunt eu mai atentă acum. Dar, chiar cred că societatea în care trăim devine tot mai obsedată de tinerețe și de imagine, mai ales în America. […] În mod constant, cumpărăm lucruri care să ne facă să arătăm și să ne simțim mai bine, în loc să lucrăm și interiorul.”

Actrița speră ca ‘ghidul’ de sănătate pe care l-a scris să le facă pe femei să se simtă mai sigure în pielea lor și să le ajute să fie fericite așa cum sunt.

”Sper ca rezultatul să fie cel sperat – sper ca femeile să nu se mai chinuie singure și să nu își mai urască corpurile. Este atât de rău să te compari cu o altă femeie. Când te compari cu altcineva, spui că ceea ai nu este destul de bun. Această negativitate este o pierdere de timp și energie.”, a mai spus Cameron Diaz, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava