Concert pascal
MOPAN Suceava

Căminul cultural din Botoșana a fost neîncăpător sâmbătă, 9 martie, la Balul gospodarilor, eveniment de tradiție al comunei. Printre participanții de seamă s-au numărat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, fiu al satului, care a venit împreună cu soția, cunoscuta interpretă de muzică populară, Ana Ilca Mureșan, ambii îmbrăcați în ținute populare impecabile, prefectul Alexandru Moldovan și administratorul public al județului, Irina Vasilciuc. Portul popular a fost obligatoriu pentru participanți.

”Primul bal la care am participat, cel al gospodarilor de la Botoșana, mi-a trezit amintirea poveștilor bunicii. Am regăsit aceeași bucurie și energie, o atmosferă pe care o credeam pierdută. Am avut parte de momente frumoase, alături de oameni dragi”, a notat prefectul pe pagina sa de socializare acolo de unde provin și imaginile fotografice.

Căminul cultural de la Botoșana, arhiplin la Balul gospodarilor. Fiul satului,Gheorghe Flutur, prezent împreună cu soția (foto), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava