Radu Vâlcan și echipa de la Antena 1 se pregătesc deja pentru filmările sezonul 6 al emisiunii de cuplu «Insula Iubirii», despre care se spune că ar fi plin de surprize și de ispite cât mai atractive, care, cu siguranță, vor suci mințile concurenților, notează click.ro.

«Insula Iubirii» este una dintre cele mai urmărite reality-show-uri din România. Ajunsă la sezonul al șaselea, iată că emisiunea le-a pregătit fanilor și concurenților foarte multe surprize. Chiar dacă toată lumea se aștepta să dureze mai mult până va fi difuzat noul sezon de la Insula Iubirii, se pare că producătorii nu au dorit să aștepte și vor pleca în curând în Thailande, pentru filmări. Mai precis, potrivit viva.ro, Radu Vâlcan, echipa de filmare și noii concurenți vor pleca pe insulă peste câteva săptămâni, urmând ca în anul 2020 să fie difuzat noul sezon, cu numărul 6, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cand-incepe-insula-iubirii-6-noul-sezon-va-fi-plin-de-surprize

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava