Concert pascal
MOPAN Suceava

Pensiunile de la munte sau hotelurile vedetelor de la malul mării sunt pline ochi de Paște! Locurile s-au epuizat de mult la pensiunea Monicăi Anghel din Argeș sau la cea a Andreei Esca de la Porumbacu de Sus, de lângă Sibiu, potrivit clickro. Și pe hotelurile vedetelor de la mare e bătaie, în ciuda tarifelor destul de piperate care se percep în perioada Sărbătorilor.

Monica Anghel face Paștele acasă anul acesta, împreună cu familia. Și asta pentru că la conacul boieresc al părinților ei din Județul Argeș locurile de cazare s-au epuizat de trei luni. Vedeta nu se plânge, însă, pentru că afacerea merge ca pe roate. „De Paște stau acasă. Nu mergem la pensiune pentru că acolo este rezervat deja tot. E plin, nu mai sunt locuri. Nu mai sunt camere și pentru noi. Merge lumea în România de Paște, am înțeles că e rezevat cam peste tot. Mergem la biserică, evident, în noaptea de Înviere, cum facem în fecare an.”, a declarat Monica Anghel pentru click.ro.

Mihai Trăistariu deține nu mai puțin de șase apartamente la malul mării, pe care le închiriază în regim hotelier, într-un imobil situat în stațiunea Năvodari. Apartamentele, decorate fie clasic, fie modern, sunt dotate cu toate facilitățile de care oaspeții au nevoie. Solistul a făcut deja rezervările pentru Paște.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cat-costa-sa-faci-pastele-in-pensiunile-vedetelor-2256754.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava