Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucureștiul a intrat din nou pe harta celebrităților de la Hollywood! Nimeni alta decât superba Catherine Zeta-Jones a ajuns la București, unde va începe fimările la noua serie din Familia Adams. Actrița a fost cazată la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei și este foarte încântată de țara lui Dracula, notează click.ro.

Catherine Zeta-Jones a aterizat pe pământ românesc! Și a fost tare încântată! Atât de încântată, încât actrița nu s-a putut abține și a postat la prima oră a dimineții un filmuleț chiar de pe balconul hotelului unde este cazată pe toată durata șederii sale la București. „Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să merg să-mi fac părul, să mă machiez. Mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a spus Zeta-Jones, în filmulețul pe care l-a postat pe conturile ei de pe rețelele sociale, potrivit sursei citate.

Celebra actriță de la Hollywood va sta în România pe toată perioada filmărilor la serialul „Familia Addams”, regizat de Tim Burton.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/catherine-zeta-jones-ajuns-romania-ca-sa-filmeze-pentru-familia-addams-frumosul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava