Fiul cel mare al lui Silviu Prigoană se însoară sâmbătă, iar naşă îi va fi chiar Elena Udrea, eveniment pe care Click! l-a anunţat încă de ieri, în exclusivitate. Honorius intră-n căsnicie cu o avere impresionantă, căci, ţine-ţi vă bine, lista-i lungă: apartamente de lux, maşini, elicopter şi afaceri profitabile.

“O să fac nuntă după ce tata va deveni primar”, spunea Honorius Prigoană, în 2011. Iată că nu a mai avut răbdare ca Silviu să ocupe scaunul de edil al Capitalei, aşa că a decis să-şi pună pirostriile. Au rămas mai puţin de cinci zile până la cel mai important eveniment al familiei Prigoană. Sâmbătă, Honorius (29 de ani) se căsătoreşte religios cu aleasa inimii sale, Corina Bode (28 de ani), după o relaţie de nouă ani. Dacă la cununia civilă pe care au făcut-o la primăria din Chicago nu au făcut risipă de lux, acum viitori miri îşi iau revanşa cu o nuntă opulentă.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-avere-impresionanta-are-fiul-lui-silviu-prigoana-mireasa-lui-honorius-e-o-femeie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava