Concert pascal
MOPAN Suceava

Cove a vorbit despre relația pe care o avea cu Andreea Marin, la 24 de ani de la emisiunea „Surprize, surprize”. Actorul își amintește cu drag de celebra sa colegă de breaslă și spune că pe vremea aia era „anesteziat de emoții”, notează click.ro.

Cove a spus că Andreea Marin a fost un model pentru el, considerând-o pe prezentatoare un exemplu de profesionalism. Prezentatorul declarase că a avut emoții teribile când a pășit pentru prima dată în platourile emisiunii, însă a reușit să și le controleze.

„Andreea Marin cred că este definiția profesionalismului în televiziune. Nimic nu o prinde nepregătită, se documentează înainte de orice apariție TV. La „Surprize, Surprize” era liantul echipei și am învățat enorm de la ea. M-a bucur să o numesc prietena mea chiar dacă anii au trecut și, profesional, drumurile nu ni s-au mai intersectat. Sincer, eram anesteziat de emoții. Însă sunt actor și am învățat să le controlez și să nu le las să mă domine. Îmi amintesc doar că a trecut foarte repede prima emisie”, a declarat Gabriela Coveșeanu, scrie viva.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-relatie-a-fost-de-fapt-intre-andreea-marin-si-2339416.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava