Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

În 1999, a câştigat concursul „Top Model România” şi a reuşit să ajungă unul dintre cele mai respectate fotomodele din New York, în Statele Unite ale Americii. Recent, Valentina Pelinel (34 de ani) a demonstrat că poate fi sexy și în haine de medic, scrie click.ro.

Încă din copilărie, toate fetiţele îşi doresc să ajungă doctoriţe. Valentina Pelinel a visat și ea la această carieră, deși a ales să fie manechin. Zilele trecute, un nou contract i-a oferit ocazia de a îmbrăca halatul medical. Vedeta a devenit imaginea unei clinici stomatologice din Bucureşti, așa că, pe parcursul unui an, va reprezenta serviciile medicale. Prietenia cu medicul stomatolog Valentin Răducanu și lucrările pe care acesta le realizează au convins-o să se lase pe mâna lui. Mai mult, vedeta a adus-o și pe mama sa, Georgeta Pelinel, la stomatolog. Așa că femeia va avea până la finalul verii un zâmbet de Hollywood, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-sexy-e-valentina-pelinel-haine-de-medic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava