Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Albu a comentat recent ținutele vedetelor, în emisiunea lui Cătălin Măruță, printre ele aflându-se și una cu nașul ei de cununie, Cristi Borcea. Fostul finanțator de la Dinamo a cununat-o pe blondă cu fostul ei soț, celebrul designer de pantofi, Mihai Albu, notează click.ro.

Iulia Albu (39 ani) a comentat mai multe fotografii ale vedetelor, în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. Printre ele s-a aflat și o imagine cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea, împreună cu fetițele lor. Fosta soție a lui Mihai Albu are o prietenie mai veche cu fostul finanțator de la Dinamo, fiind nașul ei de cununie. Cristi Borcea și fosta lui soție, Mihaela, i-au cununat pe Iulia și Mihai Albu în 2004. În ciuda faptului că Iulia Albu nu a mai păstrat legătura cu nașul ei, criticul de modă a dezvăluit că apreciază foarte mult relația pe care afaceristul o are cu actuala lui soție, fostul top model, Valentina Pelinel.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spune-iulia-albu-despre-nasul-ei-cristi-borcea-la-un-moment-dat-ne-am-certat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava