Concert pascal
MOPAN Suceava

Lista cu sportivii care se alătură demersului inițiat de secția de handbal a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, pentru ajutorarea celor aflați în linia întâi a luptei împotriva coronavirusului în orașul nostru, se mărește de la o zi la alta. Această reacție în bloc nu poate fi decât dătătoare de speranțe pe fondul senzației de marginalizare resimțită de populația Sucevei după anunțarea stării de carantină totală în municipiul reședință de județ și în localitățile înconjurătoare.

La chemarea lui Adrian Chiruț și Iulian Andrei, antrenorii grupării sucevene de Divizia A, care au inițiat o licitație pe pagina de facebook Clubul Sportiv Universitar din Suceava, au aderat într-o primă fază foști sau actuali handbaliști de mare valoare din România, precum Alin Șania, Sandu Iacob, Răzvan Gavriloaia, Nicușor Negru, Ștefan Laufceac, George Buricea, Dan Savenco, Ionuț Iancu, Demis Grigoraș sau Cristian Fenici, exemplul lor fiind urmat ulterior de fetele din echipa națională de handbal a țării noastre. În frunte cu Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, Valentina Ardean-Elisei, Yulia Dumanska, Mihaela Tivadar, Laura Pristăvița, Nicoleta Dincă sau Cristina Nan, care și-au donat la rândul lor tricourile în semn de solidaritate cu populația Sucevei, greu încercată în această perioadă.

Pentru a fi utilizați cât mai eficient, banii strânși vor fi direcționați către Fundația Umanitară NORD 2001, care de la startul pandemiei este implicată total în lupta pentru combaterea coronavirusului.

Prețul de pornire este de 150 de lei per tricou. Licitația se va încheia vineri, 10 aprilie, la ora 12.00.

Câștigătorii licitației vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852 aparținând lui Iulian Andrei, detalii suplimentare putând fi obținute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chiruț și Iulian Andrei, pe messenger, s-au direct în comentariile de la postarea de pe facebook.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava