Concert pascal
MOPAN Suceava

Andrei Tiberiu Marie – alias Smiley – este unul dintre cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți artiști muzicali de la noi. El și-a câștigat numeroși admiratori nu doar prin muzica sa, dar și prin felul său plăcut de a fi. Artistul spune însă că nu a fost mereu așa, ci a avut și momente când celebritatea i se urcase la cap, potrivit click.ro.

Ce l-a determinat pe Smiley să renunțe la fițele de vedetă și să devină o persoană plăcută și dedicată în tot ceea ce face? „Eu am decis că în viața asta să fac ceva care îmi place. Sunt un şoarece de studio. Dacă am de ales între a merge la o petrecere şi a merge în studio, întotdeauna, dar întotdeauna, aş alege să stau în studio. Eu oricum am muncit și încă muncesc, am muncit tot timpul în viața asta. Pentru că am vrut să evoluez atât cât am putut eu. Am avut momente în care mi s-a urcat la cap. Ți se pare că ți se cuvine totul. Plus că nu mai ai atâta timp, cum aveai în viața ta normală”, a declarat Smiley, potrivit AntenaStars.ro.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/celebritatea-i-se-urcase-la-cap-ce-l-facut-pe-smiley-sa-nu-fie-un-artist-cu-fite

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava