Concert pascal
MOPAN Suceava

Christina Aguilera nu se grăbește deloc să se căsătorească din nou. Cântăreața în vârstă de 34 de ani, care s-a logodit cu regizorul Matthew Rutler în februarie, anul trecut, a declarat recent, potrivit contactmusic.com, că nu a stabilit încă o dată a nunții, pentru că „dragostea lor este sigură”. Vedeta a declarat, conform sursei citate: „Am tot ceea ce-mi doresc acum și nu mă grăbesc să stabilesc o dată a nunții. Dragostea noastră este destul de sigură, așa că nu avem nevoie de o nuntă pentru a ne demonstra că ne iubim.”

Cei doi – care au împreună o fetiță de șase luni, Summer Rain – s-au mutat recent în noua lor casă din Los Angeles, casă pe care au numit-o ‚Sanctuarul’. Christina, care mai are un băiețel de șapte ani, Max, împreună cu fostul ei soț Jordan Bratman, a mai spus că își dorește foarte mult să aibă mai mulți copii și că vrea să-i crească frumos, să le ofere siguranță, pentru că ea, în copilărie, a fost martora violenței domestice (mama ei find victima).

Cântăreața a mai spus, potrivit ContactMusic: „Vreau ca ea (Summer) să fie înconjurată de dragoste și să crească simțindu-se în siguranță. E ceva ce mie mi-a lipsit în copilărie și mereu mi-am spus că, în niciun un caz, copiilor mei nu le va lipsi. Viața mea este în continuă mișcare, dar totul se învârte în jurul copiilor mei.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava