Concert pascal
MOPAN Suceava

Christina Aguilera, în vârstă de 38 de ani, se pregăteşte pentru un nou turneu care promite să îmbine elemente noi, inspirate de lumea extraterestră, din punct de vedere a graficii, dar şi elemente vechi pe care artista le consideră esenţiale pentru a oferi un show de neuitat. Artista are o voce versatilă, de-a lungul timpului interpretând mai multe genuri muzicale, de la pop la country sau soul şi se dedică complet muncii sale, păstrând legătura cu admiratorii săi prin intermediul paginii personale de Instagram, notează click.ro.

Vedeta de peste Ocean a încărcat o serie de fotografii provocatoare pe pagina personală de Instagram prin care a dezvăluit unul dintre costumele pe care le va purta în cadrul turneului care va începe în curând. Într-o rochie albă, cu un decolteu ameţitor şi având un machiaj strident care este eclipsat doar de buzele roşii ca focul, Aguilera a afişat o imagine de fată rea, una cu care fanii sunt, de altfel obişnuiţi. Cu toate că mulţi dintre admiratori au fost încântaţi de look-ul ei au existat şi critici care au susţinut că artista a apelat atât de mult la ajutorul medicului estetician încât a devenit de nerecunoscut, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/christina-aguilera-sexy-si-rea-fanii-o-acuza-ca-si-distrus-fata-din-cauza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava