Concert pascal
MOPAN Suceava

Libraria digitală CorectBooks vă invită să fiți primii care apreciază talentul de romancier al lui Ciprian Moldovan.  Debutul său literar este marcat prin volumul „Tătic în postnatal„, despre care autorul crede că „va contribui  un pic la lupta pe care o dă scrisul românesc împotriva invaziei de vampiri și vârcolaci din scrierile de import”.

Tătic în postnatal” este cartea de debut a lui Ciprian Moldovan, în care ne istorisește pățaniile unui tătic ce trece prin minunata experiență a aducerii unui copil de la un an la doi ani, experiență condensată într-o banală zi de luni.  Este o carte “vie“ care va trezi sentimente de candoare și duioșie, transportând cititorul într-o lume mai buna – cea a copilăriei.

Citește un ebook care se adresează viitorilor părinți, noilor părinți, părinților cu state vechi, părinților de părinți și copiilor de toate vârstele.

Începând de miercuri, 5 decembrie, volumul este disponibil exclusiv pe CorectBooks, și poate fi achiziționat cu o reducere de 50%, la doar 8.60 lei.

Ciprian MOLDOVAN, este născut în Ploiești  pe 26.01.1975. Absolvent al Facultății de Litere și Stiințe, secția filologie, specializarea română-engleză. Din 1997 este profesor de limba engleză la Școala Gimnazială Ariceștii-Rahtivani, Prahova.

CorectBooks este cea mai mare librărie de carte digitală din România, oferind peste 1660 de cărți in format PDF si EPUB, publicate de 16 edituri și semnate de peste 610 de autori români și străini. Mai multe detalii despre formatul EPUB puteți găsi în secțiunea de Intrebari Frecvente de pe CorectBooks.com.

CorectBooks este parte din Corect.com, cea mai complexă platformă online de pe piaţa autohtonă, care integrează şi portalul de știri CorectNews.com și platforma de schimburi, vânzări şi cumpărări CorectBazaar.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava