Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la lansarea candidaturilor lui Antemie Cristinel Dinu și Olari George, doi primari în funcție și viitori primari, de la Frătăuții Vechi și respectiv Frătăuții Noi.

Căminul cultural a fost plin la Frătăuții Vechi, unde actualul primar și-a lansat candidatura. Însoțit de o echipa de consilieri tineri și foarte hotărâți, Antemie Cristinel Dinu dorește să continue marile proiecte pentru Frătăuții Vechi. Ne referim la finalizarea lucrărilor de apă canal, continuarea asfaltării străzilor care au mai rămas de modernizat, construirea unei creșe, crearea unei zone industriale în proximitatea centurii municipiului Rădăuți, proiecte pentru tineret, proiecte sportive, pentru zone de agrement. Președintele Flutur l-a asigurat de tot sprijinul în perioada care urmează, cerând un vot pentru primarul liberal.

O sală arhiplină a fost și la Frătăuții Noi, la lansarea  candidatului PNL. Principale proiecte ale primarului Olari George se referă la punerea în funcțiune a instalației de apă și canal și extinderea lor, mult așteptata modernizare a căminului cultural din Frătăuții Noi, anveloparea primăriei și aducțiunea de gaz metan. Președintele Flutur a precizat că una dintre prioritățile mandatului care se încheie a fost modernizarea drumurilor județene Rădăuți – Frătăuții Noi – Bilca și Siret – Frătăuții Noi – Bilca, drumuri cu sensuri giratorii, pe care nu le găsești nici pe drumurile naționale. I-a asigurat pe cetățenii din Frătăuții Noi că vor avea tot sprijinul pentru modernizarea localității și alături de Frătăuții Vechi să lansăm proiecte pentru parcuri industriale la A7, care nu va fi departe de aici.

Gheorghe Flutur la lansarea candidaturilor primarilor de la Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi (foto), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava