Concert pascal
MOPAN Suceava

Circulația auto pe strada Republicii din municipiul Vatra Dornei între zona stațiunii și hotel Kaban va fi întreruptă până duminică la ora 12.00, anunță conducerea Primăriei Vatra Dornei. Și asta pentru că în zona respectivă se va desfășura prima ediție a competiției de ciclocros Vatra Dornei CX Cup susținută de AQUA Carpatica. ”Ne ceream scuze pentru disconfort și le urăm mult succes competitorilor din cele 6 țări care se vor întrece în aceste zile la Vatra Dornei și vă invităm să vă bucurați de concurs în calitate de spectatori, susținători sau concurenți”, au transmis cei din Primărie.

Prima ediție a Campionatului Balcanic de Ciclocros- Vatra Dornei CX CUP 2024 powered by AQUA Carpatica și Etapa Finală a Cupei României la Ciclocros, va debuta sâmbătă, 20 ianuarie, evenimentul fiind organizat în parteneriat cu Federația Română de Ciclism, cu Balkan Cycling Union și cu Agenția Națională pentru Sport.

Evenimentul, care va debuta sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 10.00, va avea 5 componente sportive principale:

1-2. Vatra Dornei CX CUP. Competiția va include sportivi de top, atât în etapa finală a Cupei României de Ciclocros, cât și în Campionatul Balcanic.

3. MTB & eMTB. Cursele de MTB vor aduce un plus de adrenalină pe traseele de ciclocros.

4. Cursa Copiilor Woom. O experiență distractivă și educativă pentru cei mici.

5. Night Run. O cursă nocturnă de alergare pentru cei în căutare de aventură.

Competiția va avea loc pe un traseu de 2.8 km, cu o diferență de nivel de 60 m, care șerpuiește prin parcul stațiunii Vatra Dornei. Punctul de start și finiș este amplasat pe esplanada din fața Centrului Muzeal Cazinoul Băilor, din strada Republicii. Acest traseu a fost special conceput pentru a cuprinde majoritatea obiectivelor istorice ale zonei, de la cazinoul muzeal, hotelul Carol și Foișor, până la Izvoarele Amalia și Otto Bruner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava