Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri seară a fost prima ediţie transmisă în direct a emisiunii „Vocea României” (PRO TV). Ce ce se vede la televizor e un show dinamic, planificat în cele mai mici detalii pentru ca totul să iasă, în ochii celor de acasă, perfect. Dar ce ce întâmplă în culise, ce fac concurenţii, publicul, cu ce se îndeletnicesc juraţii în pauzele publicitare? Click! a fost prezent la Buftea şi îţi spune ce nu s-a văzut pe micul ecran.

  • Emisiunea se filmează în studiourile de la Buftea, într-o hală imensă. Platoul de filmare e înconjurat de un culoar unde se află rulotele vedetelor, garderobele, cabinele de machiaj. Sunt mai multe căi de acces pe scenă.

  • Pauzele publicitare durează între 2 şi 7 minute. Periodic, cei patru juraţi sunt înconjuraţi de o “armată” de stilişti şi de make-up artişti. Sunt pudraţi şi aranjaţi cu maximă viteză. Doar în pauzele mai mari se ridică de pe scaun să se dezmorţească, să mai ronţăie ceva sau să-şi îndeplinească alte nevoi fiziologice. Experienţa i-a învăţat să se încadreze în timpul scurt şi să se întoarcă, punctuali, pe scaunele lor, atunci când se revine în direct.

  • Atunci când începe o pauză, cei din platou sunt în permanenţă anunţaţi câte minute mai sunt până se revine în direct, li se spune când să se aşeze la locul lor, dar şi când să aplaude.

Află mai multe accesând http://www.click.ro/vedete/romanesti/click-iti-spune-ce-haos-e-culisele-de-la-vocea-romaniei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava