Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de 04/05.11.2022 între orele 23:00-03:00, Politia municipiului Vatra­ Dornei a organizat și executat o actiune în sistem integrat, angrenand efective din cadrul subunitatii, Sectiei 15 de Politie Rurala Vatra Dornei, lucratori din cadrul Detașamentului de Jandarmi Vatra Dornei, lucratori din cadrul lnspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina și lucratori din cadrul lnspectoratului Teritorial de Munca.

Actiunea a vizat prevenirea și combaterea infractiunilor comise cu violenta și creșterea gradului de siguranta rutiera; intensificarea activitatilor de prevenire și combatere încalcarilor legislatiei penale și contraventionale (art. 3 pct. 19 din Legea 61I 1991 – interzicerea servirii consumatorilor dupa ora de închidere stabilita și art. 3 pct. 22 din Legea 61/ 1991 – interzicerea comercializarii bauturilor alcoolice catre minori; verificarea situatiei minorilor identificati în obiectivele controlate.

În cadrul actiunii au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale în valoare de 21.435 lei, a fost constatata o infractiune și s-a dispus retinerea unui permis de conducere .

0 componenta principala a actiunii a fost siguranta tinerilor în incinta și în zona locatiilor de distractie, fiind desfașurate inclusiv actiuni de testare cu noile aparate DragerDrugtest intrateIn dotarea politiștilor.

Au fost controlate 31 de autoturisme identificate in zona cluburilor și locatiilor de distractie, realizandu-se 24 de testari cu aparatele etilotest și 6 testari cu aparatele Drugtest.

Astfel, în jurul orei 01:25 un echipaj de politie din cadrul Politiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier, n timp ce se afla în serviciul de patrulare și control al traficului rutier pe strada Molidului, din municipiul Vatra Dornei, a oprit pentru control autoturismul condus în momentul opririi de catre un barbat de 46 ani, din municipiul Vatra Dornei, judetul Suceava.

Întrucat conducatorul auto avea halena alcoolica, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru, rezultand o valoare de 0,89 mg/l alcool purIn aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de sange în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penala potrivit art. 336 alin. (1) din Codul penal iar cercetarile sunt efectuate de catre lucratorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

De asemenea, a fost efectuat un control și la un club din municipiul Vatra Dornei, fiind confiscate sume de bani, respectiv 6.821 lei reprezentand contravaloarea produselor comercializate si pentru care nu s-a emis niciun bon fiscal sau chitanta; În plus, a fost dispua masura suspendarii activitatii clubului pe o perioada de 30 de zile întrucat au fost comercializate bauturi alcoolice catre minori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava