Concert pascal
MOPAN Suceava

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ploi însemnate cantitativ şi instabilitate atmosferică valabil în judeţul Suceava începând de sâmbătă, 19 iunie, de la ora 23:00 şi până duminică, 20 iunie, ora 23:00. În intervalul menţionat se vor semnala averse torențiale ce vor depăși 35…45 l/mp, izolat 60…70 l/mp, instabilitate atmosferică, averse torențiale, descărcări electrice, izolat vijelii și grindină.

Potrivit meteorologilor şi pe parcursul zilei de sâmbătă, de la ora 10:00 şi până la 23:00, pentru judeţul Suceava sunt valabile două coduri, unul galben şi unul portocaliu, de ploi abundente şi instabilitate atmosferică.

Astfel, astăzi, până la ora 23:00, partea de vest a judeţului se află sub incidenţa unui cod portocaliu, iar în zona de munte va ploua însemnat cantitativ. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…50 l/mp și izolat 60…80 l/mp.

Pentru jumătatea de est a judeţului Suceava este valabilă o avertizare de cod galben. Până la noapte, la ora 23:00, va ploua însemnat cantitativ şi vor fi pe alocuri şi manifestări de instabilitate atmosferică.   În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava