În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, ajuns la intersecţia cu DN 2E, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa și a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, un bărbat de 26 de ani din municipiul Suceava, a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 25 de ani din județul Botoşani, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Adâncata, oprit la o trecere pentru pietoni, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii. Evenimentul s-a petrecut vineri seară.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 24 de ani din județul Botoșani, pasageră în autoturismului condus de femeia de 25 de ani.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava