• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, ajuns la intersecţia cu DN 2E, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa și a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, un bărbat de 26 de ani din municipiul Suceava, a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 25 de ani din județul Botoşani, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Adâncata, oprit la o trecere pentru pietoni, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii. Evenimentul s-a petrecut vineri seară.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 24 de ani din județul Botoșani, pasageră în autoturismului condus de femeia de 25 de ani.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava