MOPAN Suceava

Deznodământul partidei dintre Bradul Vama și Liceul cu Program Sportiv Suceava, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal, a fost decis de către Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal. Meciul disputat pe data de 1 decembrie, la Vama, a fost foarte tenisonat și a fost întrerupt în minutul 37 de centralul Florin Blanariu, din Suceava, la scorul de 1-0 în favoarea grupării vizitatoare, într-un moment în care formația gazdă evolua deja în triplă inferioritate numerică. Judecând cele întâmplate, membrii comisiei au decis să omologheze partida cu scorul de 3-0 în favoarea echipei LPS Suceava. De asemenea, au fost penalizați și patru dintre fotbaliștii echipei Bradul Vama, care au avut un comportament nesportiv, după cum urmează: Ionuț Dorel Manole – 5 etape de suspendare și 700 lei amendă, Anghel Gavril Bercea – 5 etape de suspendare și 600 lei amendă, Constantin Bercea – două etape de suspendare și 150 lei amendă și Răzvan Bercea – o etapă de suspendare și 30 lei amendă. De asemenea, clubul Bradul Vama s-a ales și cu o penalitate de 300 de lei, pentru proasta organizare a partidei.

„Consider că asemenea incidente trebuie pedepsite și nu au ce căuta pe un teren de fotbal. Consider că arbitrul a luat cea mai potrivită decizie, aceea de a întrerupe partida, pentru că spiritele erau foarte încinse, fotbaliștii gazdă erau deosebit de violenți verbal, iar situația putea degenera. Sper ca cei implicați să fi tras învățămintele de rigoare după decizia luată de către Comisia de Disciplină”, a declarat Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava.

Așadar, echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava a acces în semifinalele Cupei României, în această fază a competiției mai calificându-se formațiile ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Recolta Fântânele și Juniorul Suceava.

Partidele din penultimul act se vor desfășura în primăvara anului viitor, în sistem tur – retur, iar marea finală va avea loc, ca de obicei, pe stadionul Areni, în luna iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava